Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

Impartit per Ivana Larrosa, artista visual que treballa en instal·lació i performance, membre del col·lectiu The Commons choir (Nova York), aquest workshop té la voluntat de presentar als assistents els aspectes de l’art mediambiental, l’ecofeminsime, la preservació i la col·laboració.

L’objectiu d’aquest seminari és qüestionar, criticar i indagar en l’art mediambiental i ecològic participatiu, basat en la comunitat que opera a través de disciplines com la performance, els estudis ambientals i d’altres disciplines socialment compromeses, amb especial rellevància al paper d’artistes femenines.

El seminari presenta eines per desenvolupar estratègies per crear, realitzar i promocionar obres d’art, a través de pràctiques inclusives, sostenibles i socialment justes. Els temes que es tractaran inclouen exemples d’obres d’art mediambiental i social, projeccions i lectures, activitats i pràctiques col·lectives.

Dirigit a artistes, comissaris, treballadors culturals i a tothom qui estigui interessat en dissenyar un futur millor per a la comunitat amb el seu treball a través d’una perspectiva artística i cultural. És un seminari-col·loqui per a qualsevol nivell, des de principiant a avançat. 

Inscripcions: info@museuvidarural.cat o al telèfon 977 87 05 76.

Fotografia: Mary Mattingly Pull, 2013

 

 

u

Activitat

Art Workshop

Quan?

Divendres 13 de desembre, de 16 a 18 h
Dissabte 14 de desembre, de 10 a 19 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

25 €
j

Inscripcions

977 870 576
Places limitades

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!