Impartit per Ivana Larrosa, artista visual que treballa en instal·lació i performance, membre del col·lectiu The Commons choir (Nova York), aquest workshop té la voluntat de presentar als assistents els aspectes de l’art mediambiental, l’ecofeminsime, la preservació i la col·laboració.

L’objectiu d’aquest seminari és qüestionar, criticar i indagar en l’art mediambiental i ecològic participatiu, basat en la comunitat que opera a través de disciplines com la performance, els estudis ambientals i d’altres disciplines socialment compromeses, amb especial rellevància al paper d’artistes femenines.

El seminari presenta eines per desenvolupar estratègies per crear, realitzar i promocionar obres d’art, a través de pràctiques inclusives, sostenibles i socialment justes. Els temes que es tractaran inclouen exemples d’obres d’art mediambiental i social, projeccions i lectures, activitats i pràctiques col·lectives.

Dirigit a artistes, comissaris, treballadors culturals i a tothom qui estigui interessat en dissenyar un futur millor per a la comunitat amb el seu treball a través d’una perspectiva artística i cultural. És un seminari-col·loqui per a qualsevol nivell, des de principiant a avançat. 

Inscripcions: info@museuvidarural.cat o al telèfon 977 87 05 76.

Fotografia: Mary Mattingly Pull, 2013

 

 

u

Activitat

Art Workshop

Quan?

Divendres 13 de desembre, de 16 a 18 h
Dissabte 14 de desembre, de 10 a 19 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

25 €
j

Inscripcions

977 870 576
Places limitades
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This