El Museu de la Vida Rural programa diverses sessions de visites dinamitzades adreçades a adults amb infants a l’exposició Només d’anada, de l’artista italià Piero Sacchetto.

Cada sessió comptarà amb una visita a la mostra artística de Sacchetto i una activitat pràctica que anirà a càrrec de Còdol Educació i en què es convida als participants a reflexionar sobre les migracions.

Només d’anada és una coproducció del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla i el Museu d’Història de la Immigració de Catalunya, a cura d’Eulàlia Bosch.

Les obres del pintor, filòsof de l’educació i pedagog Piero Sacchetto tracten el fet migratori a partir de les arts i la seva obra visual neix del fort impacte que li va causar la lectura del llibre Solo Andata (2014) d’Erri De Luca: un recopilatori de la poesia de l’autor on reflexiona sobre el viatge i la migració.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19.

La inscripció a qualsevol de les sessions de visita dinamitzada programades la podeu fer en línia o trucant al telèfon 977 87 05 76. El preu de la visita guiada és de 3 € per persona + l’entrada a l’exposició. Les places són limitades.

u

Activitat

Visita dinamitzada

Quan?

24 d’octubre
7 i 21 de novembre
5 i 19 desembre
}

Hora

D’11 a 13 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

3 € + entrada a l’exposició
Gratuït pels menors de 8 anys
j

Inscripcions

En línia o al 977 87 05 76

Reserva entrada

Per al 24/10/20, 11 h

Reserva entrada

Per al 7/11/20, 11 h

Reserva entrada

Per al 21/11/20, 11 h

Reserva entrada

Per al 5/12/20, 11 h

Reserva entrada

Per al 19/12/20, 11 h

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This