Places exhaurides

Els mites, la tradició, la ciència, l’ecologia del foc… el Museu de la Vida Rural us proposa una visita dinamitzada adreçada a famílies per l’exposició Jugar amb foc que no us deixarà indiferents. Des de l’inici d’aquest element fins als reptes que tenim davant els incendis forestals.

L’exposició, organitzada i produïda entre el Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla i la Fundació Pau Costa, té com a objectiu interpel·lar el visitant i reflexionar sobre la gestió actual dels boscos i, de retruc, de les zones rurals. La voluntat és aprofundir en l’ecologia del foc, generar coneixement al voltant dels incendis forestals i reflexionar entorn del canvi climàtic i de la sostenibilitat de l’actual relació entre el foc i les persones.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19.

La inscripció a qualsevol de les tres sessions de visita dinamitzada programades la podeu fer en línia o trucant al telèfon 977 87 05 76. El preu de la visita guiada és de 3 € per persona + l’entrada a l’exposició. Les places són limitades.

u

Activitat

Visita dinamitzada

Quan?

18 i 25 de juliol i 1 d’agost
17 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

Gratuït pels menors de 8 anys
j

Inscripcions

Places exhaurides

Reserva entrada

Per al 18 de juliol, 17 h

Reserva entrada

Per al 25 de juliol, 17 h

Reserva entrada

Per a l’1 d’agost, 17 h

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This