L’aigua a l’estiu és com el foc a l’hivern, company de viatge agradable, per això us animem a visitar el Museu de la Vida Rural des de l’òptica de l’aigua i tot el que ens genera la memòria dels seus usos al món rural. Càntirs, aiguaders, cossis per remullar-se, basses, sèquies, canals, rentadors, argadells, sínies…

Durant el mes d’agost, de dilluns a dissabte, oferim visites comentades pel museu incidint amb l’aigua, la seva importància, el seu ús coherent i els reptes que la seva gestió ens demana en la nostra època.

Les visites comencen a les 11 del matí, tenen una durada màxima d’una hora, s’adapten a les diferents edats del públic que hi participa i acaben a l’hort del museu amb una activitat on l’aigua i vosaltres en sou els autèntics protagonistes.

Les places són limitades. Es recomana fer reserva prèvia i dur banyador.

u

Activitat

Visites comentades

Quan?

Durant el mes d’agost
De dilluns a dissabte
A les 11 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

3 €
Gratuït pels menors de 8 anys
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This