El cicle de debats Visions 5.1, organitzat per l’associació La Conca 5.1 i el Museu de la Vida Rural, arriba aquest 2020 a la setena edició. Una edició que, sota el lema Emergències, sostenibilitats, respostes i propostes, ens convidarà a reflexionar i actuar davant els reptes actuals relacionats amb el clima, el turisme i la cultura.

El tercer debat i últim debat d’aquesta edició se centrarà en el turisme i comptarà amb la participació de:

  • José Antonio Donaire
  • Judit Carrera
  • Itziar González
  • Margalida Ramis
  • Rafael López Monné
  • Damià Serrano

L’acte serà divendres 12 de juny a les 19 h des de la plataforma Zoom. Podeu accedir a l’acte clicant aquí. En cas que l’aforament estigui complet, podreu seguir el debat de forma simultània a través del canal de YouTube del Museu de la Vida Rural.

u

Activitat

Debat

Quan?

Divendres 12 de juny
19 h

On?

En directe des de la plataforma Zoom. Emissió simultània des del canal de Youtube del museu

p

Tarifa d'accés

Gratuït

José Antonio Donaire

José Antonio Donaire

Vicerector de la UdG. Professor titular d’universitat de la Facultat de Turisme i recercador a l'INSETUR i el departament de geografia.

Judit Carrera

Judit Carrera

Directora del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Té més de vint anys d’experiència en l’àmbit de la cultura i les relacions internacionals.

Itziar González

Itziar González

Arquitecta, urbanista i activista. Ex-regidora del districte de Ciutat Vella de Barcelona i activista política catalana.

Margalida Ramis

Margalida Ramis

Activista ecologista i articulista. Des del 2007 treballa al GOB com a responsable i portaveu de l'àrea de campanyes de territori i recursos naturals.

Rafael López Monné

Rafael López Monné

Geògraf i fotògraf, consultor especialitzat en turisme a peu i professor associat a la Facultat de Turisme i Geografia de la URV.

Damià Serrano

Damià Serrano

Director de màrqueting de l’Agència Catalana de Turisme. Coordinador del Consorci de Turisme de Barcelona. Cap de la unitat LABturisme, el departament d’inteligencia turística de la Diputació de Barcelona.

LA CONCA 5.1

Associació especialitzada en l’anàlisi, la reflexió, el debat i la difusió dels sectors del vi, el vermut, l’enoturisme, el territori, el paisatge, el turisme, la gastronomia, l’agricultura, el desenvolupament local i la societat a través de diverses accions i activitats i la participació de múltiples persones d’arreu de Catalunya i del món.

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!