El cicle de debats Visions 5.1, organitzat per l’associació La Conca 5.1 i el Museu de la Vida Rural, arriba aquest 2020 a la setena edició. Una edició que, sota el lema Emergències, sostenibilitats, respostes i propostes, ens convidarà a reflexionar i actuar davant els reptes actuals relacionats amb el clima, el turisme i la cultura.

El segon debat d’aquesta edició se centrarà en la cultura i comptarà amb la participació de:

  • Íngrid Guardiola
  • Anna Guitart
  • Alba Sotorra
  • Charlie Pee
  • Clàudia Rius
  • Anna Zaera

L’acte serà divendres 5 de juny a les 19 h des de la plataforma Zoom. Podeu accedir a l’acte clicant aquí. En cas que l’aforament estigui complet, podreu seguir el debat de forma simultània a través del canal de YouTube del Museu de la Vida Rural.

u

Activitat

Debat

Quan?

Divendres 5 de juny
19 h

On?

En directe des de la plataforma Zoom. Emissió simultània des del canal de Youtube del museu

p

Tarifa d'accés

Gratuït

Íngrid Guardiola

Íngrid Guardiola

Professora, programadora audiovisual, directora i assagista. Doctora en Humanitats per la UPF. Des de 2009, professora associada de la Universitat de Girona.

Charlie Pee

Charlie Pee

Humorista i guionista catalana. Llicenciada en Traducció i Interpretació a la UAB. És una de les presentadores de l'Apocalipsi de Catalunya Ràdio. Organitza i presenta esdeveniments com el Comedy Gold i l'Altre Mic.

Anna Guitart

Anna Guitart

Periodista i guionista. Des de 2018, presenta el programa sobre literatura Tot el temps del món al Canal 33. Col·laboradora del Diari Ara i d'Els Matins de TV3.

Clàudia Rius

Clàudia Rius

Cap de redacció de Núvol i de la secció d'art de Galeries. Màster en Estudis Comparatius de Literatura, Art i Pensament. Coimpulsora i membre de Malaia i de Gent de merda. Creadora de continguts creatius per a museus.

Alba Sotorra

Alba Sotorra

Directora i productora de cinema documental. Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la UCM i Màster Europeu en Estudis Culturals per la URV.

Anna Zaera

Anna Zaera

Periodista. Va estudiar Periodisme a la UAB i un Màster de Relacions Internacionals a l'IBEI. Cofundadora i cap de continguts de Surtdecasa.cat. Col·labora amb Vilaweb, Time Out i Núvol.

LA CONCA 5.1

Associació especialitzada en l’anàlisi, la reflexió, el debat i la difusió dels sectors del vi, el vermut, l’enoturisme, el territori, el paisatge, el turisme, la gastronomia, l’agricultura, el desenvolupament local i la societat a través de diverses accions i activitats i la participació de múltiples persones d’arreu de Catalunya i del món.

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!