El cicle de debats Visions 5.1, organitzat per l’associació La Conca 5.1 i el Museu de la Vida Rural, arriba aquest 2020 a la setena edició. Una edició que, sota el lema Emergències, sostenibilitats, respostes i propostes, ens convidarà a reflexionar i actuar davant els reptes actuals relacionats amb el clima, el turisme i la cultura.

El segon debat d’aquesta edició se centrarà en la cultura i comptarà amb la participació de:

  • Íngrid Guardiola
  • Anna Guitart
  • Alba Sotorra
  • Charlie Pee
  • Clàudia Rius
  • Anna Zaera

L’acte serà divendres 5 de juny a les 19 h des de la plataforma Zoom. Podeu accedir a l’acte clicant aquí. En cas que l’aforament estigui complet, podreu seguir el debat de forma simultània a través del canal de YouTube del Museu de la Vida Rural.

u

Activitat

Debat

Quan?

Divendres 5 de juny
19 h

On?

En directe des de la plataforma Zoom. Emissió simultània des del canal de Youtube del museu

p

Tarifa d'accés

Gratuït

Íngrid Guardiola

Íngrid Guardiola

Professora, programadora audiovisual, directora i assagista. Doctora en Humanitats per la UPF. Des de 2009, professora associada de la Universitat de Girona.

Charlie Pee

Charlie Pee

Humorista i guionista catalana. Llicenciada en Traducció i Interpretació a la UAB. És una de les presentadores de l'Apocalipsi de Catalunya Ràdio. Organitza i presenta esdeveniments com el Comedy Gold i l'Altre Mic.

Anna Guitart

Anna Guitart

Periodista i guionista. Des de 2018, presenta el programa sobre literatura Tot el temps del món al Canal 33. Col·laboradora del Diari Ara i d'Els Matins de TV3.

Clàudia Rius

Clàudia Rius

Cap de redacció de Núvol i de la secció d'art de Galeries. Màster en Estudis Comparatius de Literatura, Art i Pensament. Coimpulsora i membre de Malaia i de Gent de merda. Creadora de continguts creatius per a museus.

Alba Sotorra

Alba Sotorra

Directora i productora de cinema documental. Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la UCM i Màster Europeu en Estudis Culturals per la URV.

Anna Zaera

Anna Zaera

Periodista. Va estudiar Periodisme a la UAB i un Màster de Relacions Internacionals a l'IBEI. Cofundadora i cap de continguts de Surtdecasa.cat. Col·labora amb Vilaweb, Time Out i Núvol.

LA CONCA 5.1

Associació especialitzada en l’anàlisi, la reflexió, el debat i la difusió dels sectors del vi, el vermut, l’enoturisme, el territori, el paisatge, el turisme, la gastronomia, l’agricultura, el desenvolupament local i la societat a través de diverses accions i activitats i la participació de múltiples persones d’arreu de Catalunya i del món.

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This