El cicle de debats Visions 5.1, organitzat per l’associació La Conca 5.1 amb la col·laboració del Museu de la Vida Rural, arriba a la seva sisena edició i, per celebrar-ho, s’ha envoltat de personalitats de renom del món del vi, del territori i del desenvolupament local. Seguint el format d’anys anteriors, es duran a terme fins a tres debats amb l’objectiu de reflexionar sobre el món rural, l’energia, el canvi climàtic i l’enoturisme.

 

TRES EIXOS PER A TRES DEBATS

L’estrena del cicle Visions 5.1 serà dissabte 11 de maig a les 18 h al Museu de la Vida Rural. Sota el títol de Ruralitats, María Sanchez, Pili Sanmartín, Mireia Font, Gemma Flores Pons, Pebbels Gimenez, Jordi París, Gemma Carbó i Montserrat Serra debatran sobre la realitat dels territoris rurals i les estratègies per dinamitzar i valoritzar tot el que neix d’aquests entorns.

El museu també acollirà el segon debat d’aquest cicle, que es durà a terme divendres 31 de maig a les 19 h. Assumpta Farran, Ferran Civit, Anna Perez Català, Carme Sala, Maria Crehuet i Josep Espluga seran els ponents d’Energies. Una jornada que versarà sobre les alternatives energètiques, el medi ambient i el canvi climàtic.

Una hora abans de l’inici de les dues sessions que es celebraran al Museu de la Vida Rural, s’ha programat una visita guiada per a tots els assisents a l’exposició temporal “Plàstic”

Enoturismes tanca la sisena edició de Visions 5.1 i se celebrarà divendres 21 de juny a les 19 h a la Sala de les Corts Catalanes del Centre Cultural Anselm Turmeda de Montblanc. Lluís Tolosa, Eva Vicens, David Jobé, Judith Cortina, Míriam Clotet, Isabel Veà, Ester García i Marta Domènech seran els encarregats d’explicar de quina manera podem atraure visitants i generar economia local a les zones productores de vi i gastronomia.

 

LA CONCA 5.1

Associació especialitzada en l’anàlisi, la reflexió, el debat i la difusió dels sectors del vi, el vermut, l’enoturisme, el territori, el paisatge, el turisme, la gastronomia, l’agricultura, el desenvolupament local i la societat a través de diverses accions i activitats i la participació de múltiples persones d’arreu de Catalunya i del món.

 

u

Activitat

Cicle de debats

Quan?

Dissabte 11 de maig, 18 h Divendres 31 de maig, 19 h Divendres 21 de juny, 19 h

On?

11 i 31 de maig Museu de la Vida Rural 21 de juny Centre Cultural Anselm Turmeda (Montblanc)
p

Tarifa d'accés

Gratuït
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This