Actualització 25/08/2020:  A causa de l’actual evolució negativa de l’epidèmia de la COVID-19 i de les noves restriccions anunciades pel Govern de la Generalitat de Catalunya aquest acte ha quedat suspès. Disculpeu les molèsties. 

Destinat a nens i nenes, el taller de la verema es realitzarà en dues fases, una on s’explica el raïm i la verema i on els infants podran veremar el raïm del museu i, la segona, la realització del procés de piat amb els peus i l’obtenció del most.

Es faran dues sessions de l’activitat, una serà el dimarts 1 de setembre i l’altra el dijous 3 de setembre, totes dues a les 11 del matí.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19. L’aforament és limitat i l’organització facilitarà tots els materials necessaris per al seu desenvolupament.

La inscripció al taller la podeu fer en línia o trucant al telèfon 977 87 05 76. El preu és de 5 € per persona i inclou l’entrada al Museu. Les places són limitades.

u

Activitat

Taller infantil

Quan?

Activitat cancel·lada

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

5 €
Inclou l’entrada al Museu

j

Inscripcions

Activitat cancel·lada

Reserva entrada

Per a l’1 de setembre, 11 h

Reserva entrada

Per al 3 de setembre, 11 h

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This