Sessió de cinefòrum amb la pel·lícula documental Vanishing of the Bees de George Langworthy i Maryam Henein. Després de la projecció s’obrirà una sessió de debat i preguntes amb la participació dels apicultors Jaume Cambra i Roger Gasull.

El documental Vanishing of the Bees narra, amb veu d’Ellen Page, la misteriosa i abrupta desaparició que estan patint les abelles obreres al planeta. Indaga les causes que expliquen el fenomen conegut com a “col·lapse dels ruscs” (Colony Col·lapse Disorder en anglès) i sobre les nefastes conseqüències que pot tenir, doncs una de les funcions d’aquestes abelles és la pol·linització de cultius.

Tot i que encara no s’ha trobat una causa única que expliqui el col·lapse, el documental conclou que la relació entre humanitat i planeta hi té una influència determinant.

Abans i després de la projecció es podrà gaudir d’una degustació de cerveses de mel de l’apicultor Joan Maria Llorens.

L’activitat, integrada dins el Beekend, el cap de setmana dedicat a les abelles i la mel, forma part del programa d’estiu del museu que podeu consultar clicant aquí.

 

 

u

Cinefòrum

Per a tots els públics

17/08/2018

18 h

Sala d'Actes

r

Activitat gratuïta

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This