Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

Sessió de cinefòrum amb la pel·lícula documental Vanishing of the Bees de George Langworthy i Maryam Henein. Després de la projecció s’obrirà una sessió de debat i preguntes amb la participació dels apicultors Jaume Cambra i Roger Gasull.

El documental Vanishing of the Bees narra, amb veu d’Ellen Page, la misteriosa i abrupta desaparició que estan patint les abelles obreres al planeta. Indaga les causes que expliquen el fenomen conegut com a “col·lapse dels ruscs” (Colony Col·lapse Disorder en anglès) i sobre les nefastes conseqüències que pot tenir, doncs una de les funcions d’aquestes abelles és la pol·linització de cultius.

Tot i que encara no s’ha trobat una causa única que expliqui el col·lapse, el documental conclou que la relació entre humanitat i planeta hi té una influència determinant.

Abans i després de la projecció es podrà gaudir d’una degustació de cerveses de mel de l’apicultor Joan Maria Llorens.

L’activitat, integrada dins el Beekend, el cap de setmana dedicat a les abelles i la mel, forma part del programa d’estiu del museu que podeu consultar clicant aquí.

 

 

u

Cinefòrum

Per a tots els públics

17/08/2018

18 h

Sala d'Actes

r

Activitat gratuïta

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!