Entenem el museu com un recurs pedagògic que permet treballar les competències i els continguts dels diversos àmbits d’una manera transversal. Us proposem un programa pedagògic i lúdic; creatiu, participatiu i innovador que podem adaptar a les necessitats i els interessos de cada centre, UMA: un museu a l’aula.

El llenguatge expositiu i les tasques a l’entorn del procés de creació d’una exposició són l’eix estructural d’un treball col·laboratiu entre el museu i l’escola.

El programa s’inicia a l’octubre amb un curs de formació per a docents. Durant la tardor els alumnes visitaran el museu per aprendre com es crea una exposició des de dins. Al llarg del curs, professionals del museu visitaran el centre educatiu per tal d’acompanyar, assessorar i seguir tot el procés, fins a la gran inauguració.

Projecte pilot durant el curs 2017-18 amb la participació dels instituts Campclar, Els Pallaresos, Torreforta i l’Institut-Escola L’Agulla El Catllar.

Projecte en funcionament durant el curs 2018-2019 amb l’Institut El Morell i l’Institut Joan Amigó.

En col·laboració amb els Centres de Recursos del Tarragonès i la Conca de Barberà.

Per a més informació podeu adreçar-nos un correu electrònic a educacio@museuvidarural.cat

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Sisuplau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This