Vídeo complet de la taula rodona El món rural davant el canvi climàtic. Reptes i oportuntitats a les comarques de Tarragona.

Amb la participació del director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS), Arnau Queralt; del cap del servei de medi ambient de la Diputació de Tarragona, Josep Maria Prunera; i del doctor en ciències ambientals, Jordi Puig.

Activitat emmarcada dins el pla d’activitats de l’exposició “The Dust Bowl. Quan la natura es rebel·la” que ens aproxima al problema actual dels refugiats climàtics a través del cas històric del Dust Bowl, una catàstrofe humanitària i ecològica que tingué lloc als Estats Units durant els anys 30 del segle passat i que obligà centenars de milers de persones a abandonar les seves llars per culpa dels mals usos agrícoles. 

I

Taula rodona

Museu de la Vida Rural – Fundació Carulla

9 de novembre de 2018

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This