Des del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla volem facilitar l’accés i la participació a les nostres activitats de les persones i col·lectius més afectats per la crisi sanitària i social provocada per la Covid-19. És per això que oferim una proposta de tarifació social que es concreta en la gratuïtat de diversos serveis i activitats.

Què oferim?

Fins al 31 de desembre del 2020:

  • Entrada gratuïta al personal sanitari.
  • Entrada gratuïta al personal sanitari de Catalunya combinada amb l’entrada a la Fassina Balanyà i les Coves de l’Espluga a través de la iniciativa Recompensem els sanitaris impulsada per Fent País i FemTurisme.cat. Cal aconseguir l’entrada combinada a través de la seva web.
  • Entrada gratuïta als grups de gent gran i jubilats.

Durant tot el curs acadèmic 2020-2021:

  • 2 activitats educatives gratuïtes per a les escoles de la Conca de Barberà.
  • 1 activitat educativa gratuïta per a les escoles del Camp de Tarragona.
  • 1 activitat educativa gratuïta per a les escoles d’alta complexitat de Catalunya.

Aquesta proposta de tarifació social amplia les facilitats d’accés que el museu aplica durant tot l’any i amb les quals s’ofereix entrada reduïda per a pensionistes, estudiants i d’altres col·lectius, i entrada gratuïta per a menors de 18 anys, persones amb discapacitat i docents, entre d’altres.

Consulta a l’apartat Visita per conèixer totes les tarifes d’entrada a l’MVR.

Contacta amb nosaltres

Si ets un dels col·lectius beneficiari d’una activitat educativa pots contactar amb nosaltres al telèfon 977 870 576 i a l’adreça electrònica info@museuvidarural.cat

Si ets personal sanitari, jubilat o vols organitzar una visita d’un grup de gent gran, només hauràs d’acreditar la teva condició a l’entrada del museu.

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!