Des del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla volem facilitar l’accés i la participació a les nostres activitats de les persones i col·lectius més afectats per la crisi sanitària i social provocada per la Covid-19. És per això que oferim una proposta de tarifació social que es concreta en la gratuïtat de diversos serveis i activitats.

Què oferim?

Fins al 31 de desembre del 2020:

  • Entrada gratuïta al personal sanitari.
  • Entrada gratuïta al personal sanitari de Catalunya combinada amb l’entrada a la Fassina Balanyà i les Coves de l’Espluga a través de la iniciativa Recompensem els sanitaris impulsada per Fent País i FemTurisme.cat. Cal aconseguir l’entrada combinada a través de la seva web.
  • Entrada gratuïta als grups de gent gran i jubilats.

Durant tot el curs acadèmic 2020-2021:

  • 2 activitats educatives gratuïtes per a les escoles de la Conca de Barberà.
  • 1 activitat educativa gratuïta per a les escoles del Camp de Tarragona.
  • 1 activitat educativa gratuïta per a les escoles d’alta complexitat de Catalunya.

Aquesta proposta de tarifació social amplia les facilitats d’accés que el museu aplica durant tot l’any i amb les quals s’ofereix entrada reduïda per a pensionistes, estudiants i d’altres col·lectius, i entrada gratuïta per a menors de 18 anys, persones amb discapacitat i docents, entre d’altres.

Consulta a l’apartat Visita per conèixer totes les tarifes d’entrada a l’MVR.

Contacta amb nosaltres

Si ets un dels col·lectius beneficiari d’una activitat educativa pots contactar amb nosaltres al telèfon 977 870 576 i a l’adreça electrònica info@museuvidarural.cat

Si ets personal sanitari, jubilat o vols organitzar una visita d’un grup de gent gran, només hauràs d’acreditar la teva condició a l’entrada del museu.

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This