Activitat posposada

Dissabte 4 de juny, el Museu de la Vida Rural organitza «Tardes màgiques al Museu», una activitat de mindfulness en què es combinaran els diferents espais a l’aire lliure del Museu amb el treball personal i instrospectiu per generar benestar emocional i físic.

Conduïda per Ariadna Casas, aquesta activitat tindrà dues sessions.

La primera sessió serà de 17 a 18 h i està pensada a públic familiar i recomanada per a infants de 5 a 12 anys. Durant la visita, els participants posaran tots els sentits en la respiració i es practicaran tres tipus de meditació.

La segona sessió serà de 19 a 20 h i està pensada per a públic adult, major de 12 anys. Durant la sessió, es treballarà la respiració com a eina per trobar el benestar físic i emocional. Es practicaran tres experiències diferents de meditació per aprendre a gestionar les nostres emocions, sense jutjar-nos ni crear expectatives, només gaudint de la pràctica.

Desenvolupades en un entorn cultural i natural, amb el jardí etnobotànic com a escenari central, ambdues sessions acabaran amb una lectura de poemes i un comiat en silenci per endur-nos aquest moment d’atenció plena i gaudir dels seus beneficis.

Es recomana portar roba i calçat còmode, estora, coixí i, per qui ho necessiti, una peça d’abrigar pel capvespre.

Ariadna Casas és diplomada en psicologia organitzacional, MBSR Mindfulness Advance i llicenciada en història de l’art.

La inscripció a qualsevol de les dues sessions de l’activitat la podeu fer en línia o trucant al telèfon 977 87 05 76. El preu és de 5 € per als majors de 12 anys i gratuïta per als menors.

Les places són limitades.

u

Activitat

Mindfulness

Quan?

Activitat posposada
4 de juny de 2022
}

Hora

De 17 a 18 h, per a públic familiar
De 19 a 20 h, per a públic adult

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

5 €, a partir dels 12 anys
j

Inscripcions

En línia o al 977 87 05 76

Inscripció

A la sessió de les 17 h

Inscripció

A la sessió de les 19 h

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!