Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

T’agradaria saber fer cistells?

Ara pots aprendre’n a la Sala Barcelona del Museu Terra al Poblenou! Apunta’t al taller de cistelleria destinat a adults del dissabte 6 d’abril o del dissabte 25 de maig de 2024, impartits per la cistellera Anna Sínia.

Amb una durada de 4 hores (de 10 a 14 h), amb aquest taller aprendràs confeccionar un cistell a partir de tècniques utilitzades pels nostres avantpassats. Una proposta formativa que divulga i posa en valor l’ofici de la cistelleria.

La cistelleria ha estat en la quotidianitat de les nostres vides fins a finals del segle passat. En aquest taller, coneixerem el vímet, una fibra vegetal amb la qual es teixeixen cistells, coves, paneres i una infinitat de peces cistelleres. Farem una fruitera amb la tècnica «Cul de queixal», que s’utilitza molt sovint dins de la cistelleria tradicional i que és típica catalana.

Es tracta d’un taller relacionat amb l’àmbit Viure de la mostra Peus a terra, que pretén oferir una visió integral del procés de producció de la cistelleria en contraposició a l’alienació de què parla l’exposició.

INSCRIPCIONS

El taller té un preu de 50 € per persona. Per realitzar la inscripció cal realitzar el pagament del taller en línia de forma avançada.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb el Museu Terra a través del 977 870 576 o del correu info@museuterra.cat

Les places són limitades.

ANNA SÍNIA

L’Anna Sínia és cistellera i sargaire a Vimbodí i Poblet i lidera un projecte basat en la recuperació de tècniques cistelleres i de divulgació de l’ofici, que ha esdevingut una eina social d’arrelament al territori, així com una eina terapèutica per treballar amb gent gran i persones amb risc d’exclusió social. A Vimbodí i Poblet cultiva els vímets de manera ecològica, amb la intenció de ser autosuficient en un futur proper. 

El 2019 va contribuir a crear l’Associació Terra de Mans per fomentar el desenvolupament rural i la recuperació d’oficis antics. L’associació treballa per a la divulgació i preservació de sabers ancestrals que ens ajuden a tenir una relació de simbiosi amb el medi.

u

Activitat

Tallers per a adults

Quan?

6 d’abril i 25 de maig de 2024
De 10 a 14 h

On?

Sala Barcelona del Museu Terra

p

Preu inscripció

50 €
j

Inscripcions

En línia

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!