El Museu de la Vida Rural i AstroPrades organitzen un taller d’iniciació a l’astrofotografia de paisatge. El taller, a càrrec d’Aleix Roig, es realitzarà els dies 24 i 25 d’agost al museu.

La formació, que té com a objectiu introduir als participants en conceptes bàsics de fotografia nocturna i astronomia, comptarà amb una sessió teòrica, una sessió pràctica nocturna i una sessió per tractar els diferents processats d’imatges. Així, els participants disposaran dels coneixements necessaris per aconseguir els millors resultats possibles en situacions de poca lluminositat i poder obtenir fotografies espectaculars amb coneixements bàsics sobre astronomia.

La ubicació, la configuració de la càmera, l’objectiu, els conceptes d’astronomia útils en astrofotografia de paisatge… seran alguns dels temes que es tractaran en la primera de les sessions del taller, dissabte 24 d’agost, de 18 a 21 h.

Després de sopar, a les 22.30 i fins a la 1.30 h, els participants realitzaran una sortida a l’entorn natural per a la part pràctica de la formació.

Diumenge 25 d’agost, de 10 a 12 h, el taller continuarà i culminarà amb una sessió dedicada al processat d’imatges.

El taller serà impartit per Aleix Roig, astrofotògraf de paisatge i de cel profund, divulgador científic i director d’AstroPrades, impulsor del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades, guia astronòmic acreditat per la Fundació Starlight i mestre d’educació primària especialitzat en ciències.

Per a inscripcions podeu trucar al telèfon 977 870 576 o enviar un correu electrònic a info@museuvidarural.cat. Les places són limitades.

No és obligatori però es recomana portar una càmera DSLR (réflex) amb objectiu de gran angular entre 8mm i 24mm, roba d’abric i frontal amb opció de llum vermella. Per diumenge, es recomana portar ordinador portàtil amb Adobe Lightroom instal.lat (totalment optatiu).

u

Activitat

Taller de fotografia

Quan?

24 i 25 d’agost
Dissabte, de 18 a 01.30 h
Diumenge, de 10 a 12 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

20 €
j

Inscripcions

977 870 576
Places limitades

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!