T’agrada dibuixar? T’agradaria aprendre la tècnica del gravat?

Dimecres i dijous, 29 i 30 de juny, el Museu de la Vida Rural i Ruta Gràfica MX organitzen una nova edició del taller de gravat en què avis i nets construeixen plegats “El Gran Mapa del Temps” de l’Espluga de Francolí, una gran obra artística comunitària a partir del dibuix i el gravat.

L’activitat es farà el dimecres de 10.30 a 13 h i el dijous de 16 a 18.30 h i està destinada a nens d’entre 7 i 18 anys i als seus avis.

La inscripció al taller la podeu fer presencialment, trucant al 977 87 05 76 o enviant un correu electrònic a info@museuvidarural.cat. El preu és de 5 € per persona.

u

Activitat

Taller de gravat

Quan?

29 i 30 de juny de 2022
El dia 29, de 10.30 a 13 h
El dia 30, de 16 a 18.30 h

On?

Museu de la Vida Rural

p

Tarifa d'accés

5 €
j

Inscripcions

Al 977 870 576 o a info@museuvidarural.cat

Ruta Gràfica MX

Ruta Gràfica MX és un projecte que s’inicia l’any 2016 amb la fusió del taller de gràfica El Tendedero (Luisa Estrada, Ciutat de Mèxic) i el col·lectiu Think Big Project (Guillem Font, Barcelona), amb l’objectiu d’acostar la gràfica a tots els públics, aportant experiències sensibles i creatives de forma col·lectiva.

És un projecte artístic itinerant que es basa en la intersecció entre el gravat tradicional, el gran format i l’art comunitari, amb mètodes de participació col·lectiva, com a via per a la sensibilització plàstica i artística de la ciutadania i també com a vehicle de tractament dels grans temes d’interès col·lectiu: diferència i inclusió, medi ambient i sostenibilitat, gènere i igualtat, memòria i futur.

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!