T’agrada dibuixar? Saps què és la tècnica del gravat? Des del Museu us convidem a passar les vacances de Setmana Santa, amb avis i àvies i néts, junts i creant. De l’11 al 16 d’abril arriba des de Mèxic a l’Espluga de Francolí la Ruta Gràfica, una proposta per construir el “Gran Mapa del Temps” del poble, una gran obra artística comunitària a partir de la tècnica del gravat, que serà presentat al Museu de la Vida Rural. Per fer-ho possible necessitem la vostra ajuda! Així que si tens entre 7 i 18 anys i ganes de passar-ho bé, inscriu-te i sobretot no t’oblidis de convèncer la teva àvia o el teu avi perquè t’acompanyin.

Funcionament

S’organitzaran dos grups, un torn de matí i un altre de tarda. Els dies 11, 12 i 13 es faran tallers a l’MVR amb cadascun dels grups i el dia 16 a les 12 h, es presentarà el resultat obert al públic i amb els participants.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant de la COVID-19. Les places són limitades.

La inscripció al taller la podeu fer en línia des d’aquest enllaç o trucant al 977 87 05 76. El preu és de 10 € pels adults i de 5 € pels infants. Per tal de fer efectiva aquesta inscripció, cal fer el pagament del taller a la recepció del Museu de la Vida Rural el primer dia de l’activitat. 

u

Activitat

Taller de gravat

Quan?

11, 12, 13 i 16 d’abril
Horari de matí o de tarda

On?

Museu de la Vida Rural

p

Tarifa d'accés

10 € adults
5 € infants
j

Inscripcions

En línia o al 977 870 576

Ruta Gràfica MX

Ruta Gràfica MX és un projecte que s’inicia l’any 2016 amb la fusió del taller de gràfica El Tendedero (Luisa Estrada, Ciutat de Mèxic) i el col·lectiu Think Big Project (Guillem Font, Barcelona), amb l’objectiu d’acostar la gràfica a tots els públics, aportant experiències sensibles i creatives de forma col·lectiva.

És un projecte artístic itinerant que es basa en la intersecció entre el gravat tradicional, el gran format i l’art comunitari, amb mètodes de participació col·lectiva, com a via per a la sensibilització plàstica i artística de la ciutadania i també com a vehicle de tractament dels grans temes d’interès col·lectiu: diferència i inclusió, medi ambient i sostenibilitat, gènere i igualtat, memòria i futur.

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!