El Museu de la Vida Rural i la cooperativa l’Aresta organitzen un taller per aprendre a fer conserves.

En aquest taller, pensat en clau familiar, ens endinsem al món de les conserves vegetals naturals i sense conservants artificials, recuperant el coneixement bio-cultural de les nostres àvies. Aprofitarem per mostrar diferents maneres de donar-li una llarga vida als productes de l’hort per poder-ne disposar fora de la seva temporada de producció.

Cada participant haurà de portar dos pots de vidre esterilitzats amb tapa inoxidable d’uns 200 ml, un ganivet, una cullera i davantal (opcional).

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19. L’aforament és limitat.

La inscripció al taller la podeu fer en línia des d’aquest enllaç o trucant al telèfon 977 870 576. El preu és de 5 € per persona i inclou l’entrada al Museu. Les places són limitades.

u

Activitat

Taller familiar

Quan?

15 de juliol, 17 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

5 €
Inclou l’entrada al Museu

j

Inscripcions

En línia o al 977 870 576
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This