Divendres 8 de març, a les 19.30 h, el museu acull la presentació de la iniciativa “Sempre Endavant”, un repte esportiu de Raul Arenas per recaptar fons per fer possible la publicació del nou llibre infantil escrit per l’espluguina Noe Gaya. Seria el segon llibre de Noe Gaya, després de la publicació d'”El Camí de la Papallona”, un relat en primera persona de l’experiència d’autosuperació després de patir un greu accident de trànsit. 

Una presentació, a càrrec de Noe Gaya, la seva família i Raul Arenas, per donar a conèixer el projecte, els detalls del repte i per explicar com es poden aportar fons.

 

LA INICIATIVA

Aquest és el tercer repte solidari “Sempre Endavant” de l’esportista Raul Arenas. Després del primer repte esportiu, en benefici de l’Associació Alba, i del segon repte, en benefici de Laura Galán, el tercer repte de l’atleta de Tàrrega és ajudar a la Noe a fer possible la publicació del seu conte.

190 quilòmetres, entre Llívia i Tàrrega, aquest és el tercer repte de l’esportista, que es celebrà del 14 al 16 de març.

u

Activitat

Presentació del repte

8 de març

A les 19.30 h

Sala d'actes

p

Tarifa d'accés

Gratuït
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This