Divendres 8 de març, a les 19.30 h, el museu acull la presentació de la iniciativa “Sempre Endavant”, un repte esportiu de Raul Arenas per recaptar fons per fer possible la publicació del nou llibre infantil escrit per l’espluguina Noe Gaya. Seria el segon llibre de Noe Gaya, després de la publicació d'”El Camí de la Papallona”, un relat en primera persona de l’experiència d’autosuperació després de patir un greu accident de trànsit. 

Una presentació, a càrrec de Noe Gaya, la seva família i Raul Arenas, per donar a conèixer el projecte, els detalls del repte i per explicar com es poden aportar fons.

 

LA INICIATIVA

Aquest és el tercer repte solidari “Sempre Endavant” de l’esportista Raul Arenas. Després del primer repte esportiu, en benefici de l’Associació Alba, i del segon repte, en benefici de Laura Galán, el tercer repte de l’atleta de Tàrrega és ajudar a la Noe a fer possible la publicació del seu conte.

190 quilòmetres, entre Llívia i Tàrrega, aquest és el tercer repte de l’esportista, que es celebrà del 14 al 16 de març.

u

Activitat

Presentació del repte

8 de març

A les 19.30 h

Sala d'actes

p

Tarifa d'accés

Gratuït

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!