Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

Donar una segona vida als objectes abans de llençar-los. Amb aquest esperit, la restauradora Sara Dalmau proposa un curset de restauració artística que es farà el dissabte 30 de novembre i el dissabte 7 de desembre, de 10 a 14 h, al Museu de la Vida Rural.

Cada objecte té una història pròpia, particular, que va patint una evolució, degradació, involució i, en moltes ocasions, va caient en l’oblit i en conseqüència en el fracàs del seu motiu de ser.

Donar una nova vida a aquests objectes que han quedat en desús, ja sigui pel pas del temps o per obsolescència, és concedir-los una segona oportunitat.

Sara Dalmau restaura politges, rasclets, eines antigues… I utilitza la creativitat i les arts plàstiques per construir noves històries al seu voltant.

Per participar al curs, serà necessari que cada participant porti dues o tres peces a les que vulgui donar una segona oportunitat.

L’activitat requereix inscripció prèvia. Les places són limitades.

u

Activitat

Curs de restauració artística

Quan?

Dissabte 30 de novembre, de 10 a 14 h
Dissabte 7 de desembre, de 10 a 14 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

40 €
j

Inscripcions

977 870 576
Places limitades

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!