Donar una segona vida als objectes abans de llençar-los. Amb aquest esperit, la restauradora Sara Dalmau proposa un curset de restauració artística que es farà el dissabte 30 de novembre i el dissabte 7 de desembre, de 10 a 14 h, al Museu de la Vida Rural.

Cada objecte té una història pròpia, particular, que va patint una evolució, degradació, involució i, en moltes ocasions, va caient en l’oblit i en conseqüència en el fracàs del seu motiu de ser.

Donar una nova vida a aquests objectes que han quedat en desús, ja sigui pel pas del temps o per obsolescència, és concedir-los una segona oportunitat.

Sara Dalmau restaura politges, rasclets, eines antigues… I utilitza la creativitat i les arts plàstiques per construir noves històries al seu voltant.

Per participar al curs, serà necessari que cada participant porti dues o tres peces a les que vulgui donar una segona oportunitat.

L’activitat requereix inscripció prèvia. Les places són limitades.

u

Activitat

Curs de restauració artística

Quan?

Dissabte 30 de novembre, de 10 a 14 h
Dissabte 7 de desembre, de 10 a 14 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

40 €
j

Inscripcions

977 870 576
Places limitades
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This