L’exposició «Arqueologies del paisatge» no és un projecte artístic estàtic, sinó que evolucionarà amb el pas del temps gràcies a la participació de la ciutadania. Durant l’estada de la mostra al Museu de la Vida Rural hi haurà dues «activacions» que faran que l’exposició integri el punt de vista de tothom que hi vulgui participar.

Després de la primera activació, feta el passat 31 de juliol en què els participants van deixar-hi la seva empremta, el dissabte 2 d’octubre es farà la segona activació en el marc de la tercera edició del [FES].

Després de visitar la mostra, i a partir de la narració col·lectiva d’experiències del paisatge, crearem una gràfica del territori juntament amb l’artista Inula. Es tractarà, doncs, d’acostar-nos al procés desenvolupat a la sala «Paisatge viscut» des de les vivències i el dibuix.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant de la COVID-19. És per aquest motiu que per participar-hi cal fer reserva prèvia en línia o trucant al 977 87 05 76. Les places són limitades.

u

Activitat

Intervenció ciutadana a l’exposició

Quan?

2 d’octubre de 2021, 16 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

Gratuït

j

Inscripcions

En línia o al 977 870 576

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!