Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

En Joan és un expert de la botànica, coneix moltes plantes i remeis naturals, capaç de curar un mal de pedra com una forta diarrea. És el propietari d’un petit herbolari ple de pots que contenen plantes medicinals. Ha fet del seu ofici una autèntica passió.

Avui té la botiga plena de clients (públic), i està molt content. Li agrada trobar remeis perquè tothom sigui feliç en aquesta vida. Però avui està especialment content perquè la Maria Lluïsa, la llibretera del costat, li ha portat la nova edició en català del llibre Botànica Oculta de Joan Perucho.

Emocionat, obre el llibre amb unes ganes boges de voler-ho compartir amb els clients, que com és costum, mai tenen pressa.

«Botànica oculta» és l’espectacle familiar del Rusquet 2021!

Serà dissabte 31 de juliol i hi haurà dues sessions: una a les 10.30 i l’altra a les 12 h.

A càrrec de Forani Teatre i dins de la programació del RUSC Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí.

L’acte es farà seguint els protocols de seguretat del Museu de la Vida Rural en relació a la COVID-19. És per això que, tot i ser d’accés gratuït, caldrà obtenir una entrada per garantir l’aforament controlat. La inscripció a qualsevol de les dues sessions programades la podeu fer en línia o trucant al telèfon 977 87 05 76.

u

Festival de poesia

Espectacle literari familiar

Quan?

31 de juliol, 10.30 i 12 h
Dues sessions

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

Entrada lliure

j

Inscripcions

En línia o al 977 87 05 76

Reserva entrada

Per a la sessió de les 10.30 h

Reserva entrada

Per a la sessió de les 12 h

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!