Torna el Rusquet! El Festival de poesia per a infants arriba a la seva sisena edició, el proper dissabte 27 de juliol a les 11 h, i comptarà amb l’espectacle familiar “Parnassus i la llegenda del Drac”, a càrrec de la companyia Els Salats.

De llegendes de dracs i cavallers n’hi ha moltes, però i si no hi hagués princesa a qui s’hagués de salvar? I si el drac no fos malvat sinó pacífic i amant de la música i la poesia? I si el cavaller, tot i el clamor popular dels vilatans, no trobés cap motiu per donar mort a la fera?

Doncs aquesta és la història que us volem explicar!

Els germans Parnassus us explicaran un conte d’amistat, d’aventures i d’humor on et deixaran clar que no es pot jutjar ningú per ser diferent ni per les seves aparences.

El Rusquet es celebra en el marc del RUSC, Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí, que aquest any arriba a la setena edició.

u

Activitat

Espectacle infantil

Quan?

Dissabte 27 de juliol, 11 h

On?

Sala d’actes
Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

Entrada lliure
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This