Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

El RUSC Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí celebra els 10 anys!

«El desig que ens mou a establir un rusc de poetes és la necessitat de prodigar i de consumir poesia, d’apropar els poetes a un públic àvid de paraules posant a l’abast, en ple estiu i a les portes de la Festa Major, una selecció de mels vingudes de les contrades catalanes». Amb aquestes paraules del director del Festival RUSC, Jordi Carulla Ruiz, l’any 2013 naixia el Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí.

Una dècada després, sempre acompanyats de la mà inestimable d’Edicions Poncianes, de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el RUSC arriba als 10 anys amb la sensació d’haver assolit una fita, però, sobretot, amb ganes de celebració.

Per això, la desena edició del RUSC començarà el 14 de juliol i acabarà el 25 d’agost amb una desena d’actes i més de 25 poetes i artistes que esdevindran un autèntic eixam al Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla per fer les delícies de tots els assistents.

El recital principal i acte central del RUSC serà el 28 de juliol i, com sempre, coincidirà el dijous de Festa Major de l’Espluga de Francolí.

Durant els actes, es disposarà de zona de menjar i beguda.

u

Desena edició

Diversos actes

Quan?

Del 14 de juliol al 25 d’agost de 2022

On?

Jardí del museu

p

Tarifa d'accés

La majoria d’actes són gratuïts
Alguns d’ells són amb taquilla inversa

ACTES

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!