Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

Un mem és una unitat d’informació de to humorístic que es replica a través d’internet i s’escampa fàcilment. La cara de Julio Iglesias amb una citació de Jaume Fuster o la imatge de Britney Spears amb una frase de Maria Aurèlia Campany defineixen millor la iniciativa que cap intent d’explicació.

El Museu de la Vida Rural i A mem si llegim organitzen un taller de mems i poesia en el marc del Festival de Poesia RUSC 2020.

El taller, d’uns 40 minuts de durada, combina un pla teòric i pràctic a l’entorn d’A mem si llegim. L’activitat tindrà una primera part dedicada a explicar breument el projecte i la creació dels mems i una segona en què el públic provarà de fer el seu propi mem.

Cal que les persones participants portin el seu propi mòbil per realitzar el taller.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19. L’aforament és limitat.

La inscripció al taller la podeu fer en línia des d’aquest enllaç o trucant al telèfon 977 87 05 76.

u

Festival de poesia

Taller de mems i poesia

Quan?

25 de juliol, 18 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

3 €
Inclou l’entrada al Museu

j

Inscripcions

En línia o al 977 87 05 76
Què és A mem si llegim?

A mem si llegim és una iniciativa creada per difondre la literatura catalana a través de mems a les xarxes socials. L’objectiu és promoure les lletres catalanes d’una manera humorística, quotidiana i cridanera i defensar també la difusió de la literatura en formats que vagin més enllà de l’acadèmia.

Qui hi ha al darrere?

La idea, la creació del material i el manteniment de les xarxes va a càrrec de Sara Serrano Valenzuela. Nascuda a Manresa el 1990 i llicenciada en Filologia Catalana per la UAB, actualment treballa a l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC). Ha treballat també al PEN Català i a la revista Visat.cat, i ha estat responsable de la comunicació en tots tres casos. Ha fet altres coses que no venen al cas i no voldria que aquest projecte es focalitzés en la persona que el gestiona, sinó simplement ser-hi al darrere.

 

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!