Places exhaurides

Enric Casasses retorna al RUSC amb Orbiten, un viatge creatiu i profund per la seva obra.

Orbiten (La Casa Calba, 2019) s’allunya dels tòpics i deambula per boscos d’idees que, com recita l’autor, «a ningú li passen mai pel cap». En aquest nou treball s’endinsa, una vegada més, en l’antiquíssima pràctica de fusionar mètrica i melodia, ja que són vint recitats poètics banyats de pop electritzant de la mà de Don Simon & Telefunken.

La fauna casassiana és un lloc on perdre-s’hi amb calma i deixar-se portar, un espai que s’ha anat eixamplant, però també definint, al llarg de l’extensa trajectòria del poeta barceloní. L’última parada del camí creatiu d’Enric Casasses va ser amb El nus la flor (Daniel Ariño i Enric Casasses, 2019) ara fa pocs mesos, en una estació poètico-musical de quaranta-tres textos musicats que compta amb els talents de Maria Mauri i Daniel Ariño, i que parteix dels poemes publicats al llibre homònim (El nus la flor, Edicions Poncianes, 2018), guardonat amb diversos premis, com el Lletra d’Or i el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2019.

L’espectacle-concert es farà el dissabte 1 d’agost a les 19.30 h al jardí del museu en el marc del Festival de Poesia RUSC 2020.

Durant l’acte, es disposarà de zona de menjar i beguda.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19. L’aforament és limitat.

La inscripció a l’acte la podeu fer en línia des d’aquest enllaç o trucant al telèfon 977 87 05 76.

Aquest acte també es podrà seguir en streaming des del nostre canal de YouTube.

 

 

Text d’Anna Tisora a Enderrock 11/12/2019

u

Festival de poesia

Espectacle-concert

Quan?

1 d’agost, 19.30 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

Entrada lliure

j

Inscripcions

Places exhaurides

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!