Torna el Rusquet! El Festival de Poesia per a infants arriba a la seva setena edició. Serà dissabte 1 d’agost, amb dues sessions, una a les 11 h i l’altra a les 12 h. Aquest 2020, anirà a càrrec de la companyia Genovesa, narratives teatrals, que portarà al museu l’espectacle Piscina poesia.

Veurem com la poesia pren vida de la mà d’un actor. Jugarem amb les paraules, ens banyarem amb les rimes, ens sorprendrem en descobrir versos tocats de l’ala…! I a poc a poc, descobrirem que, potser, la poesia és la millor manera de salvar el món.

Genovesa, narratives teatrals és una companyia que entén la difusió cultural com un acte de comunicació en el qual es poden utilitzar moltes eines i llenguatges. Les propostes de Genovesa passen sempre per una presentació atractiva que busca la complicitat amb l’espectador i, alhora, gaudeixen d’un fort component visual.

L’activitat està emmarcada en el Festival de Poesia RUSC 2020.

L’acte es farà seguint els protocols de seguretat del Museu de la Vida Rural en relació a la COVID-19. És per això que, tot i ser d’accés gratuït, caldrà obtenir una entrada per garantir l’aforament controlat. La inscripció a qualsevol de les dues sessions programades la podeu fer en línia o trucant al telèfon 977 87 05 76.

u

Festival de poesia

Espectacle infantil

Quan?

1 d’agost, 11 h i 12 h
Dues sessions

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

Entrada lliure

j

Inscripcions

En línia o al 977 87 05 76

Reserva entrada

Per a la sessió de les 11 h

Reserva entrada

Per a la sessió de les 12 h

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!