El Museu de la Vida Rural acull el pròxim divendres 22 d’abril a les 18.30 h, la presentació del projecte RURALS / SOM XIPELLA i la projecció del documental «Lis aspergis escatxiguin».

El projecte i el cicle estan ideats i desenvolupats per l’Ajuntament de Solivella, amb el suport de la Diputació de Tarragona, i volen donar visibilitat a les dones del món rural, reivindicant el seu protagonisme, així com la necessitat de salvaguardar la diversitat lingüística, en aquest cas el xipella com a patrimoni immaterial. L’acte comptarà amb la presència de Pere Navarro, doctor amb Dialectologia i Gramàtica Històrica de la URV, i Sílvia Iturria, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Solivella, així com amb la presència de les dones protagonistes.

Per participar a l’acte cal fer reserva prèvia en línia o trucant al 977 87 05 76. Les places són limitades.

RURALS / SOM XIPELLA va ser, l’any 2021, un dels sis projectes escollits a tot l’estat per formar part de la tercera edició de Rural Experimenta, una col·laboració entre el Ministeri de Cultura i Esports i Medialab Prado i en què també hi va col·laborar el Museu de la Vida Rural. 

u

Activitat

Presentació i projecció del documental

Quan?

22 d’abril de 2022, 18.30 h

On?

Museu de la Vida Rural

p

Tarifa d'accés

Entrada lliure
j

Inscripcions

En línia o al 977 870 576

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!