Tres mesos després del tancament temporal del museu com a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, el 9 de juny el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí va tornar a obrir les portes al públic en el seu horari habitual.

El museu de la Fundació Carulla té establert un protocol amb mesures de seguretat i de prevenció d’acord amb la normativa vigent indicada per les autoritats sanitàries competents i pel Pla de desconfinament dels museus de Catalunya del Departament de Cultura per garantir la protecció dels visitants i treballadors.

L’MVR reobre les seves instal·lacions amb la voluntat d’esdevenir un espai per a la recuperació de l’estat d’ànim col·lectiu, amb mesures de protecció que garanteixen ser un lloc segur.

A més, des del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla volem facilitar l’accés i la participació a les nostres activitats de les persones i col·lectius més afectats per la crisi sanitària i social provocada per la COVID-19. És per això que oferim una proposta de tarifació social que es concreta en la gratuïtat de diversos serveis i activitats.

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This