Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

Tres mesos després del tancament temporal del museu com a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, el 9 de juny el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí va tornar a obrir les portes al públic en el seu horari habitual.

El museu de la Fundació Carulla té establert un protocol amb mesures de seguretat i de prevenció d’acord amb la normativa vigent indicada per les autoritats sanitàries competents i pel Pla de desconfinament dels museus de Catalunya del Departament de Cultura per garantir la protecció dels visitants i treballadors.

L’MVR reobre les seves instal·lacions amb la voluntat d’esdevenir un espai per a la recuperació de l’estat d’ànim col·lectiu, amb mesures de protecció que garanteixen ser un lloc segur.

A més, des del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla volem facilitar l’accés i la participació a les nostres activitats de les persones i col·lectius més afectats per la crisi sanitària i social provocada per la COVID-19. És per això que oferim una proposta de tarifació social que es concreta en la gratuïtat de diversos serveis i activitats.

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!