Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

En el marc de l’exposició temporal «Generació [Re]», el Museu de la Vida Rural programa la projecció del documental «Camí d’Àrreu» el divendres 16 de setembre a les 18.30 h. 

«Camí d’Àrreu» tracta de l’oblit del món rural i del conflicte que l’abandonament forçat del poble d’Àrreu va provocar en els seus veïns. El documental no assenyala culpables ni innocents, sinó que escolta els testimonis que parlen dels seus records, les seves esperances i, sobretot, de les raons que els van empènyer al conflicte.

Avui, quaranta anys després d’aquells fets, «Camí d’Àrreu» es decideix per evitar el judici dels fets que van provocar aquell conflicte, assenyalant les fortaleses, però també la impotència i la fragilitat de la condició humana i esdevenint així una obra intimista de caràcter universal.

La presentació anirà a càrrec d’Aleix Gallardet, director del documental, i Ferran Rella, president del Consell Cultural de les Valls d’Àneu, productora del Documental.

L’acte forma part del programa d’activitats paral·leles a l’exposició «Generació [Re]».

u

Activitat

Projecció documental

Quan?

16 de setembre de 2022, 18.30 h

On?

Museu de la Vida Rural

p

Tarifa d'accés

Entrada lliure

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!