El Museu de la Vida Rural acollirà, el pròxim divendres 10 de març a les 18.30 h, la presentació del llibre Vida i afusellament de Mariano Borrell Aguilà, escrit per Xavier Borrell Martí.

En l’acte de presentació hi participaran l’autor del llibre; el president de l‘Escarritx literari de la Conca de Barberà, Sergi Olivan; i l’historiador Xavier Gili Martí

 

Sinopsi

El llibre aprofundeix en la figura de Mariano Borrell Aguilà, afusellat pels feixistes el 1939 sense cap prova real, però amb molts càrrecs delictius a la seva innocent esquena. 

És un llibre que, sense poder evitar ser regat per les sensacions personals de dolor, incomprensió i lluita de l’autor, està dedicat a la difusió dels més baixos instints de les persones posant-les en coneixement de tots els qui valoren la humanitat, la sociabilitat, la intel·ligència i la voluntat de ser un col·lectiu per solucionar els entrebancs i reptes de la vida amb l’objectiu de fer una societat millor, com està convençut que ho va intentar el seu protagonista.

 

Autor

Xavier Borrell Martí  (Montblanc, 1954) és fill de Jordi Borrell Barral i Maria Martí Figuerola. Inicià la seva formació superior a La Salle de Tarragona i a continuació a Barcelona (ESADE) per incorporar-se en el món global de la gestió empresarial (una connexió inconscient i prèvia amb la trajectòria dels seus avis patern i matern, sense ser tan emprenedor com ells).   

Editor i articulista en diferents capçaleres de comerç. Ha realitzat conferències i seminaris de formació per a empresaris en temes de distribució i finançament. 

u

Activitat

Presentació de llibre

Quan?

10 de març de 2023, 18.30 h

On?

Museu de la Vida Rural

p

Tarifa d'accés

Entrada lliure
j

Inscripcions

Sense inscripció prèvia

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!