El Museu de la Vida Rural acollirà, el pròxim dissabte 11 de febrer a les 11 h, la presentació del llibre La llei de l’hivern de l’escriptora Gemma Ventura Farré, editat per Ediciones Destino.

L’obra, guanyadora del Premi Josep Pla 2023, fa visible la forma com suplim cada absència amb un caire instimista i màgic.

En l’acte de presentació hi intervindran l’autora del llibre Gemma Ventura, l’historiador Àlex Rebollo, la professora de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona Sílvia Iturria i l’actor Lluís Soler, que llegirà un fragment de l’obra.

 

Sinopsi

Una noia vetlla el seu avi, i en la solitud absoluta té dues grans companyies: la de la memòria i la de la imaginació. Mentre els cirerers es despullen, la llei de l’hivern s’imposa recordant-nos que per renéixer cal deixar anar.

Amb un aire intimista i màgic, aquesta novel·la fa visible l’invisible: les persones que no hi són però que ens guien a cau d’orella, l’amor que fem existir quan necessitem que existeixi i la forma com suplim cada absència.

«I a les nits glaçades, sota un pam de neu, la primera flor començava a empènyer, ensenyant a la gent d’aquest poble el que costa tant de creure».

 

Autora

Gemma Ventura Farré (el Vendrell, 1990) és mestra de primària especialitzada en música. Des del 2015 treballa a la revista digital Catorze (Premi Nacional de Cultura), on escriu textos reflexius i manté converses profundes amb persones ben diferents: des d’escriptors i psicòlegs fins a pastors i músics. Ha escrit el Canta Gran de l’Auditori de Barcelona, ha col·laborat amb el Palau de la Música i ha posat lletra a diverses cançons. També dirigeix el festival de poesia La Balconada. La llei de l’hivern (Premi Josep Pla 2023) és la seva primera novel·la.

u

Activitat

Presentació de llibre

Quan?

11 de febrer de 2023, 11 h

On?

Museu de la Vida Rural

p

Tarifa d'accés

Entrada lliure
j

Inscripcions

Sense inscripció prèvia

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!