Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

El Museu de la Vida Rural i la Universitat de Barcelona presenten el projecte de ciència ciutadana sobre riuades i emergències naturals Floodup Francolí amb l’objectiu de recopilar tota la informació sobre la riuada i l’experiència col·lectiva viscuda entorn de la riuada al Francolí del 22 d’octubre de 2019 i els esdeveniments posteriors.

La presentació de la iniciativa es farà en línia, des del canal de YouTube del Museu de la Vida Rural aquest divendres 17 d’abril a les 18.30 h.

Amb aquesta presentació es dona el tret de sortida a la primera fase de recollida d’informació i testimonis que s’allargarà fins al 31 de maig.

El debat presencial amb els participants i la presentació de resultats es farà a l’octubre de 2020 en el marc de l’aniversari de la riuada.

La presentació del projecte anirà a càrrec de Maria Carme Llasat, catedràtica de la Universitat de Barcelona i directora del grup GAMA, de Montserrat Llasat-Botija, investigadora de GAMA i responsable del projecte Floodup, i de Gemma Carbó, directora del Museu de la Vida Rural.

El Museu de la Vida Rural dona així continuïtat a la tasca endegada per la plataforma ciutadana Riuada Solidària i genera un espai de participació i generació de coneixement útil per a futures situacions d’emergència locals i globals.

En els darrers mesos, a la Conca de Barberà i arreu del planeta, estem vivint en contextos d’emergència continuada derivats en bona part de les crisis ecològiques i socials. Els equipaments com el Museu de la Vida Rural hem de contribuir a la cerca d’alternatives i construcció de futurs sostenibles incidint entre d’altres en la resiliència col·lectiva, és a dir, en la capacitat d’adaptar-se a situacions adverses i de fer-nos més savis i forts per fer front a l’adversitat en millors condicions.

En el passat, en el present i en el futur del món rural el coneixement col·lectiu, els sabers compartits i la xarxa de comunitat han estat fonamentals i aquest és l’objectiu de l’acció de ciència ciutadana que us proposem.

u

Activitat

Presentació del projecte

Quan?

Divendres 17 d’abril de 2020
18.30 h

p

Tarifa d'accés

Gratuït

Amb la col·laboració de:

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!