Acte ajornat

El 14 de febrer de 2020 el Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla i la Fundació Pau Costa inauguràven l’exposició «Jugar amb foc» amb l’objectiu de provocar la reflexió del visitant entorn de la gestió actual dels boscos i de les zones rurals, i de generar coneixement al voltant dels incendis forestals, el canvi climàtic i la sostenibilitat.

Un any i mig més tard, el 24 de juny de 2021, l’exposició produïda per les dues entitats tancava les seves portes i s’iniciava un procés per traslladar l’exposició a l’entorn digital per poder així continuar generant reflexió entre la ciutadania al voltant d’aquesta temàtica.

El pròxim dissabte 22 de gener, a les 18 h i al Museu de la Vida Rural, Gemma Carbó, directora del Museu, i Gerard Corbella, director de Cult-TIC, presentaran la versió virtual de l’exposició «Jugar amb foc».

El desenvolupament de l’acte es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant de la COVID-19. És per aquest motiu que per participar-hi cal fer reserva prèvia en línia o trucant al 977 87 05 76. Les places són limitades.

Activitat organitzada en el marc de la 456a Fira de Sant Vicenç de l’Espluga de Francolí.

u

Activitat

Presentació

Quan?

Acte ajornat

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

Entrada lliure

j

Inscripcions

En línia o al 977 870 576

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!