A principis de 2020, el Museu de la Vida Rural i la Universitat de Barcelona, a través del grup GAMA, van posar en marxa el programa de ciència ciutadana Floodup Francolí per extreure aprenentatges de la riuada al Francolí de l’octubre de 2019.

Des de la presentació de la iniciativa, el grup GAMA, amb la col·laboració de la ciutadania i de les administracions, està recopilant informació per elaborar un estudi sobre aquell episodi amb l’objectiu de disposar de dades que permetin ser més resilients davant de futurs episodis.

El pròxim dijous 22 d’octubre, tot just un any després d’aquella històrica riuada, dues de les investigadores del grup, Montse Llasat, Isabel Caballero i Laura Esbrí, en presentaran els primers resultats a les 18.30 h al Museu de la Vida Rural.

El desenvolupament de l’acte es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19. És per aquest motiu que per participar a la jornada cal fer reserva prèvia, que podeu fer en línia o trucant al telèfon 977 87 05 76. Les places són limitades.

u

Activitat

Presentació dels resultats de l’estudi Floodup Francolí

Quan?

22 d’octubre de 2020
18.30 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

Gratuït
j

Inscripcions

En línia o al 977 87 05 76
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This