Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

El Museu de la Vida Rural i l’associació Els Corremarges organitzen l’activitat Petit herbari, un taller dirigit tant a adults com a infants en què identificarem, collirem i premsaren les plantes del nostre entorn. Serà el dimecres 25 d’agost a les 17 h.

La realització d’herbaris ha estat una de les eines principals de la investigació botànica al llarg de la història. Fins al dia d’avui, en què els herbaris són digitals i consultables per internet, es tracta d’un element indispensable per a l’estudi de la flora ja que permet catalogar les plantes i indicar-ne les seves principals característiques. En aquest taller, ens fixarem tant en els aspectes físics de la planta com en els seus usos i característiques socials i culturals, que anotarem en les nostres fitxes. I és que moltes de les plantes més comunes del nostre entorn han tingut una funció important en les cultures rurals tradicionals. Des dels jocs per a la canalla fins als medicaments, passant per l’alimentació o les artesanies de tot tipus, les plantes són presents en tots els moments de la vida.

Cada participant ha de dur de casa un llapis o bolígraf i unes tisores d’esporgar o ganivet.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant de la COVID-19. L’aforament és limitat.

La inscripció al taller la podeu fer en línia des d’aquest enllaç o trucant al 977 87 05 76. El preu és de 5 € per persona i inclou l’entrada al Museu.

u

Activitat

Taller per a tots els públics

Quan?

25 d’agost de 2021
De 17 a 18.30 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

5 €
Inclou l’entrada al Museu

j

Inscripcions

En línia o al 977 870 576

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!