El Museu de la Vida Rural organitza, aquesta Setmana Santa, dues sessions de l’activitat «Patufet, on ets?». L’activitat està pensada per a infants acompanyats d’adults i es farà el divendres 15 d’abril i el diumenge dia 17, a les 11 h.

Els contes ens fan somiar, ens fan descobrir nous mons… I quina millor manera per conèixer com treballaven els pagesos d’abans de la mà del Patufet? Un clàssic per als més petits que ens acompanyarà durant la visita al museu a través d’una representació participativa feta pels infants.

D’aquesta manera, investigarem d’on venia el que menjaven els nostres avis i besavis: el pa, el vi i l’oli, elements centrals de la nostra dieta mediterrània. Recuperant els valors imprescindibles que regien la seva feina: l’esforç, l’estalvi, la previsió, el no llençar res… I, sobretot, el fet de tenir cura de la terra.

I tal i com el Patufet es va amagar sota una col, nosaltres acabarem a l’hort ecològic del museu per veure com finalitza aquesta història i descobrir algun secret més.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19.

La inscripció a qualsevol de les dues sessions de l’activitat la podeu fer en línia o trucant al telèfon 977 87 05 76. El preu de la visita guiada és de 5 €, a partir dels tres anys.

Les places són limitades.

u

Activitat

Activitat familiar

Quan?

15 i 17 d’abril de 2022
}

Hora

11 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

5 €, a partir dels 3 anys
j

Inscripcions

En línia o al 977 87 05 76

Reserva entrada

Per al dia 15/04/2022, 11 h

Reserva entrada

Per al 17/04/2022, 11 h

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!