Curs d’iniciació a l’ornitologia, la branca de la zoologia que estudia el món dels ocells, a càrrec del naturalista Pitu Amigó. El curs es desenvoluparà en tres sessions, una de teòrica al Museu de la Vida Rural, que conclourà amb una petita pràctica a l’hort, el 16 d’agost a les 19 h; i dues sortides de camp els dies 17 i 18 d’agost.

A banda d’aprofondir en el coneixement dels ocells, l’ornitologia ens obliga a acostar-nos i conèixer, de manera amena, els diferents entorns que ens envolten. En aquest cas, a l’Espluga de Francolí, trobarem força diversitat ambiental entre l’entorn del riu, els horts, el bosc, el nucli urbà, el camp i els secans, cosa que condicionarà el tipus d’ocells que podrem observar a cada ambient.

Pitu Amigó, natural de l’Espluga, és Doctor en Ciències Biològiques, especialitzat en Biologia Animal. Al seu web, www.naturasingular.cat, s’hi pot observar una part fonamental del seu treball de camp. 

u

Taller artístic

A partir de 14 anys

16/8/2018

19 h

Sala Pròleg

p

Preu del curs

5 €
j

Inscripcions

L’activitat requereix inscripció. 977 870 576 info@museuvidarural.cat
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This