Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

Curs d’iniciació a l’ornitologia, la branca de la zoologia que estudia el món dels ocells, a càrrec del naturalista Pitu Amigó. El curs es desenvoluparà en tres sessions, una de teòrica al Museu de la Vida Rural, que conclourà amb una petita pràctica a l’hort, el 16 d’agost a les 19 h; i dues sortides de camp els dies 17 i 18 d’agost.

A banda d’aprofondir en el coneixement dels ocells, l’ornitologia ens obliga a acostar-nos i conèixer, de manera amena, els diferents entorns que ens envolten. En aquest cas, a l’Espluga de Francolí, trobarem força diversitat ambiental entre l’entorn del riu, els horts, el bosc, el nucli urbà, el camp i els secans, cosa que condicionarà el tipus d’ocells que podrem observar a cada ambient.

Pitu Amigó, natural de l’Espluga, és Doctor en Ciències Biològiques, especialitzat en Biologia Animal. Al seu web, www.naturasingular.cat, s’hi pot observar una part fonamental del seu treball de camp. 

u

Taller artístic

A partir de 14 anys

16/8/2018

19 h

Sala Pròleg

p

Preu del curs

5 €
j

Inscripcions

L’activitat requereix inscripció. 977 870 576 info@museuvidarural.cat

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!