Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

Sabeu què són els ODS? Els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible són el resultat d’un acord impulsat per Nacions Unides per unir els esforços de tota la humanitat. Aborden reptes globals com la pobresa, la fam, la pau, la salut, l’educació, les desigualtats, la inclusió, la prosperitat econòmica, la protecció del planeta, la lluita contra el canvi climàtic, les ciutats i els territoris, l’energia, el consum o la producció.

Des del Museu de la Vida Rural hi hem reflexionat força i també hi volem contribuir. Per això us proposarem reptes i propostes interessants perquè els treballeu des de casa vostra. Veureu quantes coses podem fer!

CONTEN I DIUEN…

Per començar, us proposem que descobriu el conte de l’Erugueta goluda d’Eric Carle. Ella ens acompanyarà en aquesta aventura per descobrir els ODS. Us proposem buscar i llegir el conte o veure’l en aquest vídeo.

Fixeu-vos com menja. L’eruga després de menjar aliments de tots colors, es tanca per fer el capoll i es converteix en… A veure qui ho endevina! Nosaltres, igual que ella, anirem passant pels diferents colors dels ODS, els descobrirem tots i, quan acabem, segur que ens haurem transformat.

EL REPTE

Feu les vostres papallones! Podeu fer-les amb aquesta tècnica de collage tèxtil que ens proposa Eric Carle al seu web, amb papiroflèxia, dibuixos… 

Aquest repte forma part de SOStenibilitat en joc, un recurs interactiu amb reptes per a cada un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

ET SONA?

Us proposem escoltar la cançó “Gusano mariposa” del grup Encanto al Alma i parlar amb la família sobre l’inspirador missatge de la seva lletra.

PER SABER-NE MÉS…

Si voleu aprofundir en els ODS, podeu venir a fer la visita ecocultural Som Terra! amb la família o el vostre centre educatiu.

També podeu veure aquest vídeo on, amb il·lustracions, s’expliquen més detalls dels 17 ODS.

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!