Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

Els museus del segle XXI han d’enfrontar-se al repte que suposa ser sostenibles tant des del punt de vista ecològic i econòmic com, molt especialment, des del punt de vista social. Els museus- diu l’ICOM que aquest any ha creat un grup de treball sobre el tema- no han d’actuar com a testimonis del passat i guardians dels tresors de la humanitat per a les generacions futures, sinó que també han de jugar un paper primordial en el desenvolupament de l’educació i de la democratització.

Amb aquestes jornades el Museu Marítim de Barcelona i el Museu de la Vida Rural volen posar a debat de quina manera els museus poden contribuir a generar coneixement i reflexió sobre la nostra interrelació amb el planeta. Només des d’aquest coneixement previ podem imaginar com aconseguir un creixement sostenible i inclusiu i una convivència pacífica, pròspera i equitativa per a tothom, ara i en el futur.
u

Activitat

Jornades

30 d'abril

De 9 a 18 h

Museu Marítim de Barcelona

Auditori
p

Tarifa d'accés

48,75 €   General

Més informació, programa i inscripcions

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!