Els museus del segle XXI han d’enfrontar-se al repte que suposa ser sostenibles tant des del punt de vista ecològic i econòmic com, molt especialment, des del punt de vista social. Els museus- diu l’ICOM que aquest any ha creat un grup de treball sobre el tema- no han d’actuar com a testimonis del passat i guardians dels tresors de la humanitat per a les generacions futures, sinó que també han de jugar un paper primordial en el desenvolupament de l’educació i de la democratització.

Amb aquestes jornades el Museu Marítim de Barcelona i el Museu de la Vida Rural volen posar a debat de quina manera els museus poden contribuir a generar coneixement i reflexió sobre la nostra interrelació amb el planeta. Només des d’aquest coneixement previ podem imaginar com aconseguir un creixement sostenible i inclusiu i una convivència pacífica, pròspera i equitativa per a tothom, ara i en el futur.
u

Activitat

Jornades

30 d'abril

De 9 a 18 h

Museu Marítim de Barcelona

Auditori
p

Tarifa d'accés

48,75 €   General

Més informació, programa i inscripcions

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This