Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

Un museu ideal per a les famílies

El museu és el lloc perfecte perquè els més petits aprenguin de manera divertida d’on venen el vi i l’oli, o per explicar-los la diferència entre un ferrer i un boter, però també perquè tots plegats ens fem conscients de la importància d’aprofitar intel·ligentment els recursos del nostre entorn. Visita’l!

A més, el Museu de la Vida Rural també disposa d’espais i recursos pensats especialment per a les famílies.

La ludoteca

La Sala de l’arbre del Museu de la Vida Rural acull la ludoteca, un espai de lectura i joc autònom pensat per a famílies i obert al públic de manera lliure, creat en sincronia amb els eixos de treball del museu, on hi podrem trobar llibres, contes, jocs de taula col·laboratius i molt més!

Un espai d’inspiració i entreteniment que alhora ens permet agafar idees per donar respostes creatives als reptes d’avui i de demà.

El joc de pistes

Ahir a la nit va aparèixer al museu un gat a qui li feia mal una pota. A l’hort del museu hi ha una planta que pot ajudar a curar aquest mal, però no recordem quina és! La Clara, l’encarregada de l’hort, sí que ho sap, tot i que no ens ha volgut dir de quina planta es tracta i ens convida a descobrir-ho en família.

El joc de pistes ens farà anar per tot el museu resolent diversos enigmes que ens ajudaran a esbrinar quina és la planta que curarà la pota del gat.

Us hi apunteu? Sereu capaços de resoldre tots els enigmes que la Clara ens ha proposat?

La capsa de l’àvia

Imagina que un dia trobes un capsa de galetes antiga, però a dins no hi trobes dolços sinó records de la teva àvia. La capsa de l’àvia és l’audioguia del Museu de la Vida Rural i està pensada per a majors de 9 anys. Interpretada per Lluís Soler i Júlia Creus, té un format de relat i actua com a complement a la visita habitual a col·lecció permanent.

Hi trobaràs una història, que comença amb el descobriment que fa la Marta –la protagonista– dels escrits i records que la seva àvia conservava en una antiga capsa de carquinyolis i que t’acompanyarà durant la visita a les diferents sales del museu des d’un context històric i emocional.

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!