Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

«Metamorfosi. El camí de la vida» és una exposició realitzada per les alumnes d’Arts Escèniques de l’Institut Joan Amigó i Callau en el marc del programa Un Museu a l’Aula. A partir de la metàfora de la metamorfosi d’una eruga en una papallona, aquesta proposta tracta el tema de l’adolescència. A través de diferents llenguatges artístics, les alumnes parlen de les vivències d’aquesta etapa de la vida i de situacions que afecten la salut emocional de les adolescents. La performance, la fotografia, el dibuix i la pintura els permeten tractar temes com la pressió estètica, la família, els estudis, la violència de gènere, l’amistat, els desitjos o el desengany, entre d’altres, amb l’objectiu d’ampliar la mirada adulta sobre aquests temes. 

«Metamorfosi» és una proposta híbrida que parteix d’unes experiències personals per posar sobre la taula estereotips i prejudicis que travessen les vides de les adolescents i són una expressió de problemàtiques socials, com ara la desigualtat entre gèneres, un tema transversal en moltes de les obres d’aquesta proposta. El procés de creació que hi ha darrere aquesta exposició ha permès que les adolescents es coneguin una mica millor, trencar tabús i superar prejudicis a l’hora d’expressar les emocions i pensaments. 

Amb la inauguració d’aquesta exposició culmina una nova edició del programa UMA amb l’Institut Joan Amigó, una proposta transversal que posa l’alumnat al centre del procés de creació i producció d’una exposició en estreta col·laboració amb els professionals de l’MVR i l’educació cultural per la sostenibilitat.

L’exposició es va inaugurar el 27 de maig al Museu de la Vida Rural i es podrà visitar fins al 7 de juny de 2022 durant els horaris d’obertura del Museu.

u

Activitat

Exposició temporal produïda en el marc del programa UMA

Quan?

Del 27 de maig al 7 de juny de 2022

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

Gratuït
Imatges

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!