Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

Dissabte 13 d’abril a les 12.30 h, el museu acull una jornada que comptarà amb l’activitat “Memòries líquides. Veus dels safareigs” de Rosa Vendrell i amb la presentació del treball “En defensa del safareig” de l’activista Na Pai.

En un acte de memòria històrica, Vendrell planteja una activitat intergeneracional i transversal que recull el testimoni oral i la història de moltes dones que no ha quedat escrita. Es tracta d’un acte d’homenatge i record a les tasques invisibilitzades i gens valorades de les dones en el manteniment de la salut i el benestar de les famílies en èpoques dures i sense comoditats. De fet, l’activitat compta amb lectures en veu alta, una mostra d’objectes relacionats amb el safareig i testimonis de dones que hi han rentat la roba, entre d’altres.

Per la seva banda, i en un acte de reivindicació, Na Pai defensarà, des d’una perspectiva antropològica i social, el safareig com una activitat de cohesió de la comunitat intentant treure així la connotació negativa al xafardeig, activitat que ell defensa com a intrínseca en l’ésser humà i com a forma de sociabilitat i contacte amb els altres.

Un viatge ple d’aventures, a través dels safareigs. Si teniu estris amb històries personals vinculades al safareig, us animem a portar-les!

u

Activitat

Xerrada i safareig

Dissabte 13 d'abril

12.30 h

Safareig de l'hort

p

Tarifa d'accés

Gratuït

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!