Actualització 25/08/2020: Degut a la suspensió de la 50a edició de la Festa de la Verema DO Conca de Barberà que havia de tenir lloc els dies 28, 29 i 30 d’agost, a causa de les noves restriccions anunciades pel Govern de la Generalitat de Catalunya de prohibir les trobades de més de 10 persones, tant en l’àmbit públic com en el privat, aquest acte ha quedat també suspès per l’organització de la Festa de la Verema. 

En el marc de la 50a edició de la Festa de la Verema de l’Espluga de Francolí que organitza la DO Conca de Barberà i l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, el Museu de la Vida Rural acull el maridatge de vins i productes locals que aquest any anirà a càrrec d’Anna Casabona, llicenciada en Enologia per la URV i Presidenta de l’Associació de Sommeliers de Tarragona.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19. L’aforament és limitat i l’organització facilitarà tots els materials necessaris per al seu desenvolupament.

La inscripció a l’activitat la podeu fer en línia, a través del formulari, o contactant amb la D.O. Conca de Barberà a través del telèfon 977 926 905 o del correu info@doconcadebarbera.com. Inscripcions obertes fins al 27 d’agost.

El preu de l’activitat és de 10 € i el pagament es farà el mateix dia de l’activitat. Les places són limitades.

u

Activitat

Maridatge de vins i productes locals

Quan?

Ativitat cancel·lada

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

10 €
El pagament es farà el mateix dia de l’activitat.
p

Inscripcions

Activitat cancel·lada

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This