Busquem a joves d’entre 18 i 30 anys

Per què?

Per participar en una experiència formativa en art i creativitat que persegueix empoderarmitjançant l’art i la cultura, a persones amb vocació transformadora.

————————————

Què oferim?

Aquest programa acompanyarà a persones d’entre 18 i 30 anys en la vivència d’una experiència immersiva durant 4 caps de setmana dels mesos d’octubre i novembre de 2021. Amb la col·laboració d’artistes de renom internacional les participants experimentaran les diferents disciplines artístiques a l’Espluga de Francolí i als seus voltants. Aquests/es creadors/es acompanyaran al grup en la realització d’una proposta artística amb la finalitat d’aconseguir canvis en el territori i posar en pràctica la idea de que la cultura transforma i ENS transforma.
Per fer-te’n una idea pots veure aquest vídeo de l’Arcadi Poch.

————————————

Quins artistes hi participaran?

T’en podem dir alguns noms. Crearàs conjuntament amb artistes de l’alçada de Santiago Cirugeda, Ada Vilaró, la Cia Kamchatka, el Colectivo AmenoOctavi Royo, que compartiran la seva experiència en disciplines com l’arquitectura social, el teatre de carrer, la performance i la fotografia, entre d’altres.

Money for free

Ada Vilaró

Santiago Cirugeda

Colectivo Ameno

Cia Kamchatka

————————————

Qui ho organitza?

Aquest projecte està liderat per nosaltres, la Fundació Carulla, deSHAKERS.

————————————

Hi vull participar. Què faig?

Si vols participar en aquest programa exclusiu de formació i acompanyament has d’omplir un formulari. Et demanarem les teves dades i que ens expliquis què et motiva i per què hauries de ser una de les persones escollides. El grup de treball es conformarà a partir d’un procés de selecció.

Inscriu-t’hi! Les places són limitades.

 

Contacta amb nosaltres si tens qualsevol dubte

No ho dubtis, estem aquí per respondre qualsevol pregunta que tinguis.
Pots enviar-nos un correu a info@museuvidarural.cat o trucar al 977 870 576 i demanar per la Roser o pel Roger.

 

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!