Divendres 26 d’abril a les 19.30 h, el museu acull la projecció de l’audiovisual La Vall del Francolí, l’alè del Camp, un documental de Produccions SaurinesL’activitat està organitzada conjuntament amb GEPEC-Ecologistes de Catalunya.

 

EL DOCUMENTAL
La Vall del Francolí, l’alè del Camp és un retrat del Camp de Tarragona dels nostres dies a partir de la preocupació dels seus habitants per la salut i el medi ambient que vol, també, posar llum a tot allò que s’amaga darrere la indústria petroquímica. Plantejat com un recorregut per aquesta vall gairebé oblidada, en companyia de diverses persones compromeses amb el medi ambient i el territori, algunes de manera organitzada i d’altres a títol individual, compta també amb la participació de diversos experts en medi ambient vinculats d’una manera o altra al territori.

PRODUCCIONS SAURINES

SAURINES va néixer com a productora audiovisual l’any 2015 amb una proposta fortament arrelada al Camp de Tarragona. Des dels inicis, el seu principal objectiu ha sigut crear continguts audiovisuals i desenvolupar accions culturals que ajudin a narrar la realitat del nostre entorn a través d’una mirada creativa i crítica, partint de la idea que el més local pot ser una gran eina per explicar el més universal.

 

u

Activitat

Projecció audiovisual

26 d'abril

19.30 h

Sala Pròleg

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

Gratuïta
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This