Places exhaurides

En aquest taller farem una introducció a les plantes medicinals properes de prats, camins i horts, que ens poden ajudar a curar afeccions comunes dels mesos d’estiu. Aprendrem a utilitzar-les i compartirem receptes. Elaborarem dos preparats, una pasta de dents i un repel·lent de mosquits, per endur a casa.

El taller, que es farà el dimecres 19 d’agost a les 17 h, anirà a càrrec de Marta Agüera i està destinat a públic familiar.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19. L’aforament és limitat.

La inscripció al taller la podeu fer en línia des d’aquest enllaç o trucant al 977 87 05 76. El preu és de 5 € per persona i inclou l’entrada al Museu. Les places són limitades.

u

Activitat

Taller familiar

Quan?

19 d’agost, 17 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

5 €
Inclou l’entrada al Museu

j

Inscripcions

Places exhaurides

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This