Sabeu que a l’edat mitjana Europa va començar a patir una ‘petita edat de gel’? Quina relació té la Gran Depressió del segle XX als EUA amb la sequera? Si teniu curiositat i voleu saber com han afectat els canvis climàtics i la meteorologia en diferents moments històrics, us esperem el dissabte 1 de desembre a la Jornada SÀPIENS que tindrà lloc al Museu de la Vida Rural.

A través de tres conferències repassarem la importància que ha tingut la meteorologia en moments concrets de la història.

 

PROGRAMA: 

A les 10 h – Clima, epidèmies i caresties: l’impacte del canvi climàtic a l’edat mitjana, a càrrec de Maria Soler i Delfi Nieto.

D’11 a 12 h – La variabilitat climàtica dels darrers segles a Catalunya. Dels mètodes de reconstrucció als episodis extrems i els seus impactes, a càrrec de Mariano Barriendos.

De 12 a 12.30 h – Pausa.

De 12.30 a 13.30 h – Clima i repercussions socials. El cas de Dust Bowl durant la Gran Depressió, a càrrec de l’Àlex Rebollo.

 

L’entrada a la jornada és gratuïta, l’aforament és limitat i no cal fer reserva prèvia.

u

Jornada

Per a tots els públics

01/12/2018

De 10 a 13.30 h

Sala Maria Font

p

Tarifa d'accés

Activitat gratuïta
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This