La Jornada Musical al MVR, que es celebrarà el dissabte 27 d’octubre, servirà per crear un espai de trobada i d’aprenentatge musical adreçat a mestres de música amb l’objectiu de donar a conèixer experiències i projectes musicals del territori i  endinsar-se en el món rural des de la vessant musical. Una experiència sensorial i vivencial que girarà a l’entorn de tres eixos: la música, l’aprenentatge i el territori. La Jornada es realitzarà a les instal·lacions del Museu de la Vida Rural i es lliurarà certificat d’assistència a tots els participants.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

 

PROGRAMA

9.45 h. Acreditacions.

10.00 h. Benvinguda a la Jornada.

10.15 – 11.15 h. Taller: La teva cançó. Proposta de música i moviment, a càrrec de Nuria Mauricio i Joan Obradós.

11.15-11.30 h. Pausa-cafè.

11.30-12.30 h. Taller: Xilofonada poètica, a partir dels Poemes dibuixats de Montse Ginesta, a càrrec de Rosabel Bofarull.

12.30 h. Presentació del llibre: Un sac d’endevinalles, de Rosabel Bofarull.

13.30 h. Dinar.

15.00 h. Visita musical al Museu de la Vida Rural.

 

La Jornada Musical al MVR és una iniciativa d’Edicions i Creacions La Musca, la qual compta amb la col·laboració del Museu de la Vida Rural. 

 

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This