Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

Jornada plantejada com a activitat paral·lela de l’exposició Jugar amb foc, organitzada i produïda entre el Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla i la Fundació Pau Costa, que té com a objectiu interpel·lar el visitant i reflexionar sobre la gestió actual dels boscos i, de retruc, de les zones rurals.

La voluntat de l’exposició és aprofundir en l’ecologia del foc, generar i transmetre coneixement al voltant dels incendis forestals i reflexionar entorn del canvi climàtic i de la sostenibilitat de l’actual relació entre el foc i les persones.

És en el marc d’aquesta exposició que es vol desenvolupar una jornada matinal que serveixi per generar un espai de debat i reflexió a l’entorn del risc d’incendis forestals i de la gestió actual dels boscos, i analitzar sobre com aquesta gestió afecta la vulnerabilitat del nostre paisatge davant dels incendis forestals.

Podrem sentir les veus dels actors implicats en la gestió del territori, des dels propietaris forestals fins a les administracions, passant per les persones que hi desenvolupen la seva activitat econòmica i, finalment, donant veu als cossos operatius que gestionen els incendis.

PROGRAMA:

  • 10.00 h. Ponència inicial a càrrec de Martí Boada, amb la xerrada Catalunya, país de boscos: el cas del foc forestal
  • 11.00 h. Pausa cafè
  • 11.30 h. Taula rodona amb representants de propietaris forestals i iniciatives de gestió del territori i economia rural. Moderarà la taula Martí Boada.
  • 13.30 h. Fi de la jornada.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19. És per aquest motiu que per participar a la jornada cal fer reserva prèvia, que podeu fer en línia o trucant al telèfon 977 87 05 76. Les places són limitades.

Aquest acte també es podrà seguir en directe des del canal de YouTube del Museu de la Vida Rural.

 

u

Activitat

Jornada matinal

Quan?

30 de setembre
De 10 a 13.30 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

Gratuït
j

Inscripcions

En línia o al 977 87 05 76

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!